shapeimage_12Vedlikehold

Vi vedlikeholder eiendommen deres gjennom ugressbekjempelse, gjødsling, kalking, gressklipping, beskjæring. Vedlikehold av større eiendommer, borettslag, sameier er også blandt oppgavene vi utfører, samt vedlikhold alt av belegg og faste dekker gjennom vårt Seal-Tech program.

For mer informasjon, se www.sealtech.no

Beskjæring

For å få god utvikling og riktig form på plantene er det viktig at de beskjæres jevnlig.For å få et pent resultat kreves det faglig innsikt i hvordan ulike planter skal stelles

Beskjæring handler like mye om hvilke greiner og kvister som skal fjernes  som hvordan det utføres. Snittet skal legges akkurat riktig i forhold til grenvinkel og knoppstilling .

Vedlikehold av plen

Vedlikehold av plen er mye mer enn bare å klippe, det handler om å tilføre plenen riktig mengde gjødsel og kalk på riktig tidspunkt. Ikke minst hvilken type gjødsel man skal tilføre.

Bekjempelse av ugress

Hagespesialisten har investert i ny teknolgi for bekjemping av ugress på en 100% giftfri måte. Heatweed er inovasjon i praksis. Vi påtar oss ugressbekjempelse av små og store prosjekter.

Last gjerne ned vår folder Presentasjon.pdf

vedlikehold16

Rens og sealing av faste dekker

En beleggningsstein / betongoverflate som ikke er sealet (impregnert) er åpen og meget utsatt for påvirkninger. Alt av forurensing som støv, olje, bensin, diesel, salt, eksos og lignende blir med vannet ned i porene/mikroporene i betongen. 

Når forurensingen er trukket ned i porene (merkes spesielt etter første vinter) blir steinen ”blass og møkkete” Har du f.eks. et farget belegg, vil dette etter kort tid bli ”grått”.

Vintervedlikehold

Vinteren er en tid hvor snø krever mye av vår oppmerksomhet. Vi kan hjelpe til med alt fra brøyting med traktor og lastebil, til måking av inngangspartier og tak.

Vi er fleksible og vil kunne hjelpe deg med å komme trygt gjennom vinteren